Dine oplevelser er unikke

Det er også dit kort. Du vælger, hvilken del af verden du vil "kortlægge" fra en nøjagtig position specificeret af koordinater.

Du vælger selv

Med vores enkle designværktøj kan du vælge hvilken stil og farve du ønsker på din plakat. Fuldt tilpasselig efter dine præferencer.

Dine bedste minder er evige

Det ønsker vi at din plakat også skal være. Derfor printer vi den på et aldersbestandigt papir på 200 gram af højeste kvalitet.

Vælg en designstil at tilpasse

Opret dit eget unikke kort

Kort fra CanvasPicasso


Design dit eget unikke kort

Hver plakat er designet i henhold til dine personlige præferencer baseret på en af vores trendy stilskabeloner. Derefter vælger du hvilke farvekombinationer du ønsker og hvilken type af rammetryk der passer bedst til din plakat. Vores kort fås i tre forskellige størrelser i både højformat og tværformat; 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm.

Håndpræget segl og 200 g / m2 premiumpapir

Vi printer vores plakater på et omhyggeligt udvalgt 200 g / m2 semi-mat, højkvalitets premium-papir, specielt udviklet til fotorealistiske plakater og udskrifter. Alle fotoplakater collage er også håndpræget med vores unikke segl, der giver et eksklusivt præg og look.

Tilfredse kunder
Annbritt Kjær
2020-09-25
Hurtig behandling

Fine produkter. Gode priser. Hurtig behandling.

Rebecca Qvapp
2020-09-24
Billede

Så godt arbejde!!! Er så glad og tilfreds med mit billede!

Julie
2020-09-20
Lærredsprint

Havde brug for særlig assistance til mit lærredsprint. Det skulle gå hurtigt fordi jeg skulle bruge det til min datters dåb.
Michael var hurtig, ...

Brian Jensen
2020-09-18
Super

Super god service og lækker kvalitet.

Senest viste varer

Følg os på Instagram og få vores eksklusive VIP Black Friday-tilbud.
20-50% rabat på alle produkter!

Plakater Galleri -50% | Plakater Studio -30%
Fødselsplakat -30% | Fotolærred -30%
Rammer -20%

Billeder mærket med "Premium Selection" er omhyggeligt udvalgt af vores designere og dekoratører og sælges i en begrænset udgave.