Anmeldelser af CanvasPicasso

CanvasPicasso square logo

Enestående

4.8 / 5
Beregnet fra 767 kundeanmeldelser
  • Annbritt Kjær

  • Dato: 2020-09-25
Bekræftet ordre
Hurtig behandling
Fine produkter. Gode priser. Hurtig behandling.
  • Rebecca Qvapp

  • Dato: 2020-09-24
Bekræftet ordre
Billede
Så godt arbejde!!! Er så glad og tilfreds med mit billede!
  • Julie

  • Dato: 2020-09-20
Bekræftet ordre
Lærredsprint
Havde brug for særlig assistance til mit lærredsprint. Det skulle gå hurtigt fordi jeg skulle bruge det til min datters dåb. Michael var hurtig, og hjalp mig med formatet. Virkelig god kundeservice! Kan kun anbefale dem!
  • Ken Baggesen

  • Dato: 2020-09-18
Bekræftet ordre
Print af billede
Fik printet et billede jeg havde fået designet på nettet. Der var desværre et mærke på billedet, men spiller ingen rolle i denne bedømmelse, når kundeservicen var så god. Fik tilsendt et nyt billede lige så hurtigt som jeg modtog det første. Handler gerne igen ved Canvas P
  • Camilla

  • Dato: 2020-09-18
Bekræftet ordre
Perfekt service og super kvalitet
  • Brian Jensen

  • Dato: 2020-09-18
Bekræftet ordre
Super
Super god service og lækker kvalitet.
  • Hanne

  • Dato: 2020-09-16
Bekræftet ordre
Lærred og foto
Lærredsbillederne er rigtig flotte. Fotoet fik jeg lavet om og er fint tilfreds med det nye jeg har modtaget.
  • Marie Theresa Velling Banaga

  • Dato: 2020-09-11
Bekræftet ordre
Canvas billede
Simpelthen så flot et billede , min lille familie blev glade for min overraskelse , og nu er vi endelig kommet op og hænge på væggen i stuen :-D
  • Anne Marie Skytt

  • Dato: 2020-09-05
Bekræftet ordre
Anmeldelse
God service ( selv om svaret var på svensk). Fin kvalitet af fotos på lærred. Var blevet anbefalet at handle hos jer.
  • Ruslan Kushkhov

  • Dato: 2020-09-04
Bekræftet ordre
)
Jeg kunne virkelig godt lide din service - høj kvalitet og billig.
 

Kontaktoplysninger

  • +46 20-10 40 40
  • support@canvaspicasso.com
  • https://www.canvaspicasso.dk

Åbningstider kundeservice

  • Mandag-Torsdag: 08:30-16:00
  • :
Senest viste varer

Følg os på Instagram og få vores eksklusive VIP Black Friday-tilbud.
20-50% rabat på alle produkter!

Plakater Galleri -50% | Plakater Studio -30%
Fødselsplakat -30% | Fotolærred -30%
Rammer -20%

Billeder mærket med "Premium Selection" er omhyggeligt udvalgt af vores designere og dekoratører og sælges i en begrænset udgave.